HORECA EXPRESS
  • home
  • KLANT WORDEN
  • MEERWAARDE
  • werkwijze
  • service
  • assortiment
    • vers >
      • vis
      • vlees
      • a.g.f.
  • bezorging
  • bestelinfo
  • contact
  • handige tools
  • haccp
    • haccp handhaven
    • bewaarwijzer
  • voorwaarden
  • links
  • nieuws
  • NON-FOOD
  • BESTELLEN
APICBASE MENU ENGINEERING EN MEER!!!

Het is voor klanten van ons met meerdere vestigingen via Apicbase mogelijk om bijvoorbeeld automatisch de verkoopprijs van de gerechten op de menukaart up to date te houden waardoor een maximale brutowinstmarge kan worden gegarandeerd. Indien dat wenselijk is, neem gerust contact met ons op of kijk voor menu-engineering, voorraad-management, bereidingswijzen, verkoop-analyses, HACCP en taken, productie, en software-koppelingen via API op 
https://get.apicbase.com/​

MENU ENGINEERING IN EXCEL

Dit is een eenvoudig in te vullen Excel-werkblad, waarmee je je menu kaart kunt analyseren. Ontdek welke gerechten belangrijk zijn
voor je rendement en kom er achter hoe de gerechten eenvoudig onderverdeeld kunnen worden in: Winnaars, Slapers, Hardlopers en Verliezers. Haal meer rendement uit je gerechten en download hier het programma waarmee je een snelle menu-engineering analyse kunt doen.
Het programma rekent vervolgens de volgende zaken voor je uit:
  • de verkoopprijs exclusief 9 % BTW (kolom F);
  • de brutomarge in euro's (kolom G, het verschil tussen verkoop- en inkoopprijs, excl. BTW);
  • de omzet in euro's van het gerecht (kolom H, verkoopprijs maal verkocht aantal, excl. BTW);
  • de inkoopkosten per gerecht (inkoopkosten maal aantal, excl. BTW, kolom I);
  • de totale winstbijdrage van het gerecht (kolom J, brutomarge maal verkocht aantal);
  • de brutomarge in procent van het gerecht (kolom K, brutomarge in % van de verkoopprijs);
  • omzet op het gerecht als percentage van de totale omzet (kolom L);
  • is het gerecht een winnaar, slaper, hardloper of verliezer (kolom M)?

(bron: Koninklijke Horeca Nederland)

INGREDIENTEN EN ALLERGENEN OPZOEKEN

Een gratis foodbook met meer dan 250.000 producten met hun (door de producenten zelf up to date gehouden) productinformatie.
- ingrediënten
- allergenen
- keurmerken
- recepten
Klik hier voor het gratis PS-FOODBOOK

KOKEN MET DE SEIZOENEN
​
Seizoensgebonden eten is niet alleen erg lekker, maar goedkoper en verser! Onderstaande food kalenders zijn met zorg uit verschillende bronnen samengesteld. Als er producten ontbreken of onjuist op vermeld staan kunt u  hier reageren, zodat dit dan aangepast kan worden. Kijk hieronder op de food kalenders om te koken met de seizoenen.

http://www.kokswereld.nl/productkalender.html

Klik hier voor de foodkalender

kalender-vis_en_zijn_seizoenen.pdf
File Size: 1139 kb
File Type: pdf
Download File

wild_kalender.pdf
File Size: 12 kb
File Type: .pdf
Download File

Klik hier om te bewerken.

GROENTE EN FRUITWIJZER
De Groente- en fruitwijzer geeft handige informatie over groente- en fruitsoorten, zoals in welk seizoen ze goed verkrijgbaar zijn, hoeveel u nodig hebt om na bereiding twee ons over te houden, wat voor voedingsstoffen ze bevatten en hoe u ze het beste kunt bewaren. Daarnaast gaat de Groente- en fruitwijzer in op zaken als de aanbevolen hoeveelheid groente en fruit en de bereiding. Klik hieronder om het de groente en fruitwijzer in pdf-bestand te downloaden. (bron: voedingscentrum.nl)



groente_fruitwijzer.pdf
File Size: 533 kb
File Type: pdf
Download File


Foto

HOERA!!! Alweer 35 JAAR doen we ons best voor onze klanten. BEDANKT ALLEMAAL !!!
powered by groothandelexpress
  • home
  • KLANT WORDEN
  • MEERWAARDE
  • werkwijze
  • service
  • assortiment
    • vers >
      • vis
      • vlees
      • a.g.f.
  • bezorging
  • bestelinfo
  • contact
  • handige tools
  • haccp
    • haccp handhaven
    • bewaarwijzer
  • voorwaarden
  • links
  • nieuws
  • NON-FOOD
  • BESTELLEN